Handleidingen en ondersteuning

Je bent overtuigd en jouw organisatie is intussen ‘UITPAS-organisator’. Je wil weten hoe je handig gebruik maakt van de hard- en software voor UiTPAS? Je bent de toepassing van een bepaalde functionaliteit vergeten? Je bent op zoek naar handige tips & tricks?

Naar de YouTube-tutorials en de handleidingen

Huisstijlgids

Je bent vrijetijdsorganisator en je wenst gebruik te maken van aangepaste logo’s en pictogrammen in jouw promotie en marketing? In onze huisstijlgids met doorklikmogelijkheid stellen we het grafisch materiaal voor UiTPAS Noordrand eenvoudig ter beschikking.

Download de huisstijlgids

Zet UiTPAS mee in de kijker! UiTPAS versterkt de werking van jouw organisatie en jouw organisatie versterkt de werking van UiTPAS! Vanzelfsprekend wil je vooral werk maken van de uitbouw van jouw werking. UiTPAS helpt om je bestaand publiek trouwer te maken en een nieuw publiek aan te spreken.

Omruilvoordelen

Elke pashouder kan bij deelname aan één van jouw activiteiten – net als bij elke andere UiTPAS-organisator – een punt sparen. Wij moedigen onze organisatoren aan om telkens een omruilvoordeel te voorzien. Zo kunnen deelnemers hun saldo ook bij jouw organisatie omruilen. Dit hoeft niet per se een complexe opdracht te worden. Zie het omruilvoordeel als een ‘win-win’! Denk als organisator verder door en zet je omruilvoordeel strategisch in!

UP ruilen