Welkomstvoordelen

Koop je een UiTPAS? Super!

Om je welkom te heten, krijg je vanaf 2 mei 2024 een welkomstgeschenk bij UiTPAS Noordrand. Hierdoor verdien je onmiddellijk ook de kostprijs van je UiTPAS terug.

Hier vind je een overzicht van alle welkomstvoordelen per gemeente in onze regio.

UP ruilen

Omruilvoordelen

Je gespaarde punten kan je in heel Vlaanderen of Brussel bij een UiTPAS-organisator omruilen. Elke organisator stelt andere voordelen ter beschikking. Denk aan gratis tickets voor een voorstelling, een korting op een boek, een drankje, een handig gadget en zoveel meer!

Op zoek naar de uitgebreide lijst van kleine en grote geschenken die je voor weinig of meer punten in de deelnemende gemeenten van UiTPAS Noordrand kan omruilen? Ontdek de lijst hier. Geregeld duiken hier nieuwe voordelen/geschenken in op.

 

Tip: De mogelijkheid om punten om te ruilen voor voordelen beperkt zich niet tot de grenzen van regio Noordrand. Misschien wekken ook andere voordelen op je vakantiebestemming of dichtbij je studeerplek jouw interesse. Ga gerust op ontdekking! Zoek gericht naar leuke omruilvoordelen in heel Vlaanderen en Brussel door de zoekopdracht te verfijnen op ‘gemeente’ of ‘soort geschenk’.