Praktische info

Eénmalige kostprijs

volwassene: 5 euro
<18 jaar: 2 euro
kortingstarief: 1 euro

Aanvraag

Wil je een UiTPAS Noordrand kopen? Ga dan met je identiteitskaart naar een verkooppunt in Asse, Grimbergen, Londerzeel, Machelen, Meise of Vilvoorde. Let wel: Heb je recht op een UiTPAS met kortingstarief? Die kan je enkel aankopen in je eigen gemeente.

UiTPAS Noordrand is momenteel een samenwerking van 6 gemeenten uit regio Noordrand die op onderstaande kaart in het groen worden aangeduid. Op termijn kan deze werking ook uitgebreid worden naar extra gemeenten uit de regio.

Kaart met UiTPAS-gemeenten die deelnemen vanaf 2024 (Asse, Londerzeel, Meise, Machelen, Grimbergen en Vilvoorde) & gemeenten die pas intreden vanaf 2026 (Opwijk, Merchtem, Wemmel, Kapelle-op-den-Bos, Steenokkerzeel, Kampenhout en Zaventem)

Verkooppunten

Elke deelnemende gemeente heeft een lokale UiTPAS-pagina. Daar vind je alle actuele info over de UITPAS-verkooppunten en de UiTPAS-organisatoren van die specifieke gemeente. Deze lokale infopagina’s worden systematisch aangevuld als er nieuwe organisatoren toetreden.

Door een eenvoudige klik op de gemeente van jouw interesse kom je terecht op die lokale infopagina over UiTPAS Noordrand:

Asse

Grimbergen

Londerzeel

Machelen

Meise

Vilvoorde

Geldigheid

De UiTPAS staat op naam en is levenslang geldig. Elk gezinslid kan een UiTPAS kopen en gebruiken. Het recht op kortingstarief wordt jaarlijks herzien.

Welkomstgeschenk

Bij de aankoop van een UiTPAS Noordrand heb je recht op enkele welkomstvoordelen. Ontdek de mogelijkheden.

UP ruilen