Organisatoren Noordrand

Bij een UiTPAS-organisator kan je je niet alleen ontspannen en deelnemen aan boeiende, plezante en verrijkende vrijetijdsactiviteiten. Je kan er bij elke deelname aan een activiteit via je UiTPAS bovendien een punt sparen. Wie weet heb je ondertussen al een reeks punten gespaard en ruil je die ter plekke om voor een voordeel dat jou aanspreekt.

Kortom, deelnemen aan een activiteit van een UiTPAS-organisator heeft voor ieder wat te bieden!

 

Copy of UP zuil

Elke deelnemende gemeente heeft een specifieke lokale UiTPAS-pagina. Daar vind je alle actuele info over de UITPAS-verkooppunten en de UiTPAS-organisatoren van die specifieke gemeente. Continu starten nieuwe organisatoren de samenwerking met UiTPAS. Daarom worden deze lokale infopagina’s systematisch aangevuld.

Asse

Grimbergen

Londerzeel

Machelen

Meise

Vilvoorde

Heb je een UiTPAS met kortingstarief en woon je in één van bovenstaande gemeenten? Dan krijg je bij deelname aan een betalende activiteit van een UiTPAS-organisator in die gemeenten bovendien 80% korting op vertoon van je UiTPAS.

Organisatoren elders

Gebruik je UiTPAS ook bij vrijetijdsactiviteiten buiten de regio. In heel Vlaanderen en Brussel kan je bij UiTPAS-organisatoren punten sparen en omruilen.